WP WEBSITE OPZET+TRAINING (hulp)

WP opzet en training- Supermannetje.nl


Wil je leren hoe je een website in WordPress maakt?

Ik zet het hele framewerk voor je op; dat betekent dat ik alles voor je installeer op een goede server: de juiste beveiliging op de site plaats, de SEO (search engine optimalization) installeer, de email accounts aanmaak en een goede template installeer.

Nu zijn er twee mogelijkheden:

  1. Ik maak een instructievideo voor je, waar ik uitleg hoe alles werkt.
  2. Ik kom bij je langs om een training te geven van 2-3 uur. (excl. reiskosten buiten een straal van 10 km rondom Amsterdam)

Daarna kun je zelf aan de slag om je website te maken. Ik geef je alle tips die je moet weten om het beste uit de site te halen.

De kosten van de hosting.

De hosting zet ik op voor je bij TopServers. Dit is een goed bedrijf waar ik jarenlange positieve ervaring mee heb. Ze kennen me inmiddels en problemen lossen ze (als die er uberhaupt zijn) altijd razendsnel op.

Ik ga bij deze hulpdienst uit van een visitekaart-website, waar je jezelf wilt introduceren, laten zien wat je doet, met informatie en wat foto’s. Voor zo’n website betaal je bij topservers € 1.75 per maand hosting (500 MB) en voor een .nl domeinnaam registratie betaal je € 7.95 per jaar. Die opzet regel ik voor je, maar je betaalt verder deze kosten aan TopServers. (dus totaal slechts zo’n kleine € 30,- per jaar!) (link naar TopServers prijzen)

Heb je de domeinnaam al bij een andere partij geregistreerd, dan is het een fluitje van een cent om de domeinnaam te verhuizen.

Deze totale service bied ik je aan voor € 150,- (ex reis/parkeerkosten). Daarvoor krijg je:

  • een goed werkende en SEO geoptimaliseerde website
  • een website die goed zichtbaar is op mobiele apparten
  • veel opgedane kennis om zelf met WordPress en de site aan de slag te kunnen.
  • een Supermannetje die je altijd te hulp staat bij problemen

Je betaalt de helft vooruit, de rest na jouw tevreden glimlach aan mij 🙂