WP WEBSITE + CLOUD WEBSHOP OPZET+TRAINING (hulp)

WP Website + Webshop + Training - Supermannetje.n


Een WordPress website met een cloud webshop

Ik zet het hele WP framewerk voor je op; dat betekent dat ik alles voor je installeer op een goede server: de juiste beveiliging op de site plaats, de SEO (search engine optimalization) installeer, de email accounts aanmaak en een goede template installeer.

Webshop

Daarnaast zet ik er een cloudwebshop in waar je geen omkijken naar zult hebben. (geen gepiel met WooCommerce). De shop is gratis voor 10 producten.

Hieronder een overzicht van de mogelijkheden en prijzen van de shop.

Cloud webshop prijzen

Daarna heb je twee mogelijkheden:

  1. Ik kom bij je langs om een training te geven in het werken met WordPress en uitleg van de webshop. Training van 2-3 uur. (excl. reiskosten buiten een straal van 10 km rondom Amsterdam)
  2. Ik stuur je een instructie video hoe te werken in WordPress en hoe artikelen in de shop aan te maken. (de kosten voor de shop betaal je rechtstreeks aan ecwid)

Daarna kun je zelf aan de slag om je website te maken en je shop te vullen. Ik geef je alle tips die je moet weten om het beste uit de site te halen. Je kan me tot drie weken na de training nog vragen achteraf stellen via whatsapp of email. Daarna betaal je 2,50 voor een hulpticket.

De kosten van de hosting.

De hosting zet ik op voor je bij TopServers. Dit is een goed bedrijf waar ik jarenlange positieve ervaring mee heb. Ze kennen me inmiddels en problemen lossen ze (als die er uberhaupt zijn) altijd razendsnel op.

Ik ga bij deze hulpdienst uit van een magazine-website, waar je jouw product of dienst wilt introduceren, laten zien wat het/je doet, met informatie en wat foto’s + een webshop.

Voor de website hosting je bij topservers € 1.75 per maand hosting (500 MB) of € 3.75 pm (1500 MB) en voor een .nl domeinnaam registratie betaal je € 7.95 per jaar. Die opzet regel ik voor je, maar je betaalt verder deze kosten aan TopServers. (dus totaal slechts zo’n kleine € 30,- tot 55,- per jaar!) (link naar TopServers prijzen)

Heb je de domeinnaam al bij een andere partij geregistreerd, dan is het een fluitje van een cent om de domeinnaam te verhuizen. Ik zal je dan uitleggen wat je moet doen.

Deze totale service bied ik je aan voor € 250,- (ex reiskosten). Daarvoor krijg je:

  • een goed werkende en SEO geoptimaliseerde website
  • een website die goed zichtbaar is op mobiele apparaten
  • kennis om zelf met WordPress en de site aan de slag te kunnen.
  • kennis hoe te werken met een (en dat weet ik uit ervaring) geweldig makkelijk werkende WEBSHOP waar je geen omkijken naar hebt! (alles zit in de shop: btw, verzendkosten, iDeal, Paypal etc etc)
  • een Supermannetje die altijd klaar staat te helpen bij problemen

Je betaalt de helft vooruit, de rest na jouw tevreden glimlach aan mij 🙂

Wat ben je totaal kwijt voor deze investering:

  1. € 250,- eenmalig aan SuperMannetje
  2. Maximaal € 55,- per jaar voor hosting en domeinnaam
  3. € 0,- voor 10 producten in je webshop of bv voor 100 producten 12,50 dollar per maand (per jaar gefactureerd) (kijk in het overzicht bovenaan deze pagina)