CLOUD WEBSITE OPZET+TRAINING (hulp)

Cloud website opzet en training - Supermannetje.nl


Wil je een onderhoudsvrije veilige cloud website die je maakt door klikken en slepen?

Supermannetje is een agency van het mooie Webydo systeem,  waarmee iedereen websites kan maken en onderhouden zonder zorgen over updates, beveiliging, kennis van html of css.

Dit systeem is uitermate geschikt voor designers en dtp’ers die weinig ervaring hebben in het bouwen van code websites, en vooral hun websites er precies zo uit willen laten zien zoals ze in Photoshop, InDesign of enig ander ontwerp programma een design zouden maken. Als je van ontwerpen houdt is dit systeem perfect.

Als je geen verstand hebt van ontwerpen maar gewoon een makkelijk te wijzigen website wilt waar je geen omkijken hebt naar onderhoud, … dan maak ik dit systeem perfect voor jou!

Alleen met klikken en slepen een goede website maken? Met dit systeem is dit mogelijk. 

Stel je voor, een pagina zoals in een ontwerp programma. Je klikt en sleept en bouwt zo je pagina ontwerp. Als het ontwerp klaar is, druk je op de knop “publiceren” en je website staat online op een zeer snelle server die op het Google platform draait. Je hoeft je verder nergens meer zorgen over te maken, geen updates bij te houden zoals bij WordPress. Alleen wanneer Google plat zou zijn, zou je website dat ook zijn.  Nou, dat zegt genoeg, niet?

Ik zet het systeem voor je op en kom bij je langs om je een training te geven van 2-3 uur. Naast de training zijn er meerdere video’s van Webydo zelf die een goede uitleg geven van het systeem.

GELOOF ME: als je dit systeem kent, maak je fluitend nieuwe pagina’s aan!

De kosten van de hosting:

Voor gebruikmaking van het systeem betaal je € 15,- per maand. (per jaar vooruit te betalen / opzeggen alleen per jaar mogelijk) Je hebt ONBEPERKTE opslagruimte. De domeinnaam registreer ik bij TopServers voor je (of verhuis hem) en zit gratis in jouw abonnement inbegrepen.

Je betaalt de helft vooruit en als alles gereed is en ik je de training heb gegeven zodat je aan de slag kan, betaal je de andere helft. Ik factureer je daarna elk jaar vooruit.

Bekijk een 4-tal instructie films van Webydo :