GEANIMEERDE VIDEO PRESENTATIE (dienst)

geanimeerde video presentatie


Voor je project of bedrijf maak ik een korte HD videopresentatie voor je dmv geanimeerde objecten.

  1. Een video presentatie met een geanimeerd geschreven tekst, aangevuld met figuren of logo etc. Zie hieronder een voorbeeld. Het feit die hij vierkant is, is omdat hij gemaakt is voor publicatie op instagram. Alle formaten zijn natuurlijk mogelijk. De gesproken tekst kun je zelf aanleveren (inclusief de prijs op deze pagina) maar ik kan ook bij je langskomen om je verhaal op te nemen. (zie daarvoor de dienst in de audio ectie op deze pagina.)
  2. Een video presentatie met een geanimeerde presentator of presentatrice (je hebt keuze uit meerder figuren) aangevuld met tekst, foto’s video’s, logo’s etc. Formaten 720 of 1080 hd video. De gesproken tekst kun je zelf als mp3 aanleveren (inclusief de prijs op deze pagina) maar ik kan ook bij je langskomen om je verhaal op te nemen. (zie daarvoor de dienst in de audio sectie op deze pagina.)
  3. Een video presentatie met een geanimeerde spraak robot presentator of presentatrice (je hebt keuze uit meerder figuren) aangevuld met tekst, foto’s video’s, logo’s etc. Formaten 720 of 1080 hd video. De gesproken tekst kun je zelf als word document aanleveren en zal door een spraak robot uitgesproken worden. (Op de klemtoon is nogal wat op aan te merken) Mocht je een Engelstalige tekst hebben dan zal dit SUPERIEUR klinken. (voorbeeld van een Engelse tekst volgt later) (voorbeeld 3 is slechts een test. Er zitten wat slordigheden in. Alleen voor het idee.)

Je kan de videoboodschap ook zelf inspreken. De robot figuur zal jouw spraak nabootsen en het zal lijken of de animatie jouw ingesproken stuk uitspreekt.Het best is om hierover goed met elkaar te spreken. Er is zoveel mogelijk. Doe dat via onderstaande knop.

VOORBEELD BEHOREND BIJ 1.


VOORBEELD BEHOREND BIJ 2.


VOORBEELD BEHOREND BIJ 3.

De vreemde randjes rechts op de laatste 2 video’s zijn een bug in WordPress of wellicht in dit WordPress thema. Als je youtube opent zie je dat het goed is.Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


drie × twee =