LOGO ONTWERP (dienst)

50 euro Logo Ontwerp


Ik maakt jouw logo. Na telefonisch overleg of overleg via email, whatsapp, videochat etc, waarin ik wil weten wat je doet, wat jouw voorkeuren zijn, stijl voorkeur, ga ik aan de slag met jouw (bedrijfs)naam en maak 10 verschillende logo’s voor je die ik je in een klein jpg formaat opstuur.

Je maakt een keuze. Er is hierna één ronde finetuning mogelijk, als je een keuze hebt gemaakt maar toch daarin een wijziging wilt. (mbt kleur of lettertype) Je begrijpt wat ik bedoel; je kan iets mooi vinden maar het net even wat anders willen. Ik ben daarin heel flexibel en ga uit van het principe dat JIJ het echt helemaal goed moet vinden.

Als het logo naar wens is lever ik je het in zoveel jpg en/of png formaten als je maar wil. Voor web gebruik. (300 dpi voor druk is optioneel)

En de all-in prijs is zoals je ziet bovenaan aangegeven door Supermannetje zelf 😉 (NB ik bereken momenteel geen btw, aangezien ik daar tijdelijk vrijstelling voor heb.)

En…geloof me, ik maak je logo door te schuiven, proberen. Dus denk niet dat ik een stel sjablonen op de plank heb liggen. Hij wordt op maat gemaakt! 🙂BESTEL door 50% aan te betalen.

De rest betaal je na goedkeuring en aflevering.een paar voorbeelden..

1 Comment

  1. Supermannetje doet wat hij belooft; logo, briefpapier, en visitekaart. Alles ‘werkende weg’ in goed overleg en vlot bovendien. Maatwerk tegen een aantrekkelijke prijs.

Je email adres wordt niet gepuibliceerd.


*


seven + 3 =