E-BOOK CREATIE (dienst)

eBook creatie


Ik maak jouw ebook. Een ebook als pdf, met onbeperkt aantal foto’s, alhoewel ik adviseer om een ebook zo simpel en strak mogelijk te houden. Less is more!

De prijs die ik bereken voor het maken van een ebook gaat per 15 pagina’s. Je betaalt € 75,- per 15 pagina’s. Ongeacht de hoeveelheid foto’s. Het ebook converteer ik als pdf. Ik kies een bestand dat zo klein mogelijk is in MB’s maar waar de kwaliteit en scherpte van het beeld optimaal blijven.

Je betaalt 50% vooruit via onderstaand betaallink. Na goedkeuring van het ebook, betaal je de resterende 50%. Ik stuur het ebook via wetransfer.com naar je toe.

De aanbetaling is gebaseerd op de helft van de kosten van 15 pagina’s. Als je meer pagina’s hebt dan 15, dan bereken ik exact het bedrag extra per pagina. Dat is dus € 5,- per extra pagina. Als je minder pagina’s hebt dan 15 dan betaal je helaas altijd de prijs van € 75,- die staat voor 15 pagina’s.

En de all-in prijs is zoals je ziet bovenaan aangegeven door Supermannetje zelf 😉 (NB ik bereken momenteel geen btw, aangezien ik daar tijdelijk vrijstelling voor heb.)BESTEL door € 37,50 aan te betalen.

De rest betaal je na goedkeuring en aflevering.


Plaats een vraag of reactie als je wilt

Je email adres wordt niet gepuibliceerd.


*


11 + six =