DIGITAAL SCHILDERIJ VAN FOTO (dienst)

digitaal schilderij van foto


Ik ben naast Supermannetje een geboren kunstenaar, dat kan ik wel zeggen. Ik maak daarom graag een digitaal schilderij van jouw foto. Ik ben er verzot op om foto’s te bewerken naar grafische entiteiten. Dat kan ook zo mooi zijn. De foto behoudt dezelfde resolutie als de foto die je aanlevert. Ik kan hem in 300 dpi leveren voor groot formaat druk, als je de foto aanlevert in een grootte die 3500 pixels of meer is.

Ik maak 2 verschillende versies. Het hangt heel erg van de foto af welke stijl gebruikt gaat worden maar bedenk dat de stijl overeen zal komen met onderstaande voorbeelden.

Ik lever je de 2 versies klein en ge-watermerkt aan. Je kiest 1 versie. Die lever ik je dan aan in het formaat foto zoals jij hem opstuurde in 300 dpi.

Als je wilt, kan ik je schilderij ook voor je laten drukken op canvas of ander medium, met lijst of zonder. Dit is optioneel en moeten we dan even overleggen. Je betaalt de drukprijs + 25 euro verwerkingskosten.

Vraag via onderstaande knop informatie aan om met mij te chatten of praten.twee verliefden in Praagspiegelei op bordMoeder en kind in de duinen


Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


12 − tien =