LIGHTROOM PRESETS (Part 1)

LR Presets Part 1 - Supermannetje.nl


Ik ben een gepassioneerd fotograaf op hoog niveau en ik heb het plan opgevat om mijn mooiste, of vaak ook handigste LightRoom Presets te verkopen online. Ik verkoop ze in pakketjes van 15, alle presets die ik de afgelopen jaren heb gemaakt. (Gemaakt voor RAW foto’s maar als je (nog) alleen jpg schiet kun je ze ook heel goed gebruiken. Alleen zal je dan meer van de kwaliteit van je foto verliezen. Snel RAW gaan schieten dus! 🙂

Eigenlijk ben ik een beetje gek geworden dat ik dat doe, want in het maken van de meeste presets zit behoorlijk wat uurtjes werk. Maar ik wil graag beginnende en ook gevorderde fotografen die met LightRoom (gaan) werken, helpen hun foto’s te verbeteren.

Op deze pagina vind je DEEL 1 . Het zijn 15 presets van verschillend type. Ik order niet op stijl maar op foto opname. Hieronder vind je de foto voorbeelden waarmee de presets oorspronkelijk door mij gemaakt zijn. VOOR & NA. Zo heb je een goed beeld welke preset kan passen bij een foto van jou die eenzelfde soort belichting heeft. Lijkt mij erg handig.

Na je betaling van slechts € 2.47 voor 15 Presets, krijg je de download link toegestuurd via email. (check ook je spambox, maar dat weet je inmiddels wel)

Je ontvangt een zipfile met de 15 presets en de onderstaande voorbeelden die dezelfde naam hebben als de desbetreffende preset.
Hieronder de 15 voorbeelden van de 15 presets:Plaats een vraag of reactie als je wilt

Je email adres wordt niet gepuibliceerd.


*


nineteen − 5 =