PIANOLES LICHTE MUZIEK (dienst)

video pianoles lichte muziek


Als je een piano of electrische piano thuis hebt staan kan SuperMannetje je op afstand pianoles geven. SuperMannetje heeft conservatorium lichte muziek gedaan, jarenlang les gehad van o.a. Cor Bakker en Bert van den Brink en kan je alles leren over akkoorden en improviseren

Ik leer je alles over akkoorden etc, en dat alles zonder noten te hoeven lezen. Ik leer je akkoordsymbolen en leer je improviseren.

De prijs die ik vraag is € 17,50 per video pianoles. Een les van 20-30 minuten is lang zat. Het belangrijkste is dat jij dagelijks minimaal 15 minuten gaat de oefeningen gaat doen die ik je opgeef. Ik heb geen vaststaand plan en zal mijn lessen op jouw kennis en niveau afstemmen. Geen klassieke bladmuziek!

Wat we eerst doen is samen overleggen welk niveau je hebt en wat je precies wilt leren. Ik kan mijn lessen helemaal op jouw behoefte aanpassen.

Het kan bijvoorbeeld zijn dat je nog helemaal niets weet en kan. Dan beginnen we bij het allereerste begin. Je hoeft geen noten te lezen (hetgeen wel handig is), en ik werk met akkoordsymbolen. Ik ga je dus leren pianospelen aan de hand van akkoord symbolen.

Het kan ook zijn dat je al een stuk op weg bent. Dan kijk en test ik je niveau en gaan we dieper in op de materie. (akkoordenleer en improvisaties)

De lessen zet ik op mijn YouTube kanaal en zijn alleen voor jou toegankelijk.

Je beluistert mijn spel via DEZE LINK op Spotify